Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Οι τυχερές του giveaway...

 
 
Μπορεί να άργησα όμως τελικά κατάφερα να κάνω την κλήρωση για το giveaway μου!!! Η κλήρωση έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο, τα ονόματα των συμμετεχόντων γράφτηκαν σε χαρτάκια μπήκαν στο μπωλάκι και η κόρη μου τράβηξε τις τρεις τυχερές!!! Οι τυχερές είναι λοιπόν η Γιούλα Δημιουργίες Χαράς , η  EVA G  και η FOTINI LITTLE TREASURES.  Κορίτσια στείλτε μου τα στοιχεία σας στο mail μου για να σας στείλω τα δωράκια σας. Όσον αφορά στα δωράκια, ακόμη δεν έχω κάνει ανάρτηση γιατί έχω πρόβλημα με τις φωτογραφίες. Εύχομαι μέχρι αύριο να καταφέρω να κάνω ανάρτηση με τα δωράκια σας. Σας ευχαριστώ όλους όσοι ευχηθήκατε για τα γενέθλιά του σπιτιού μου !!!
 
 
 
 


 

4 σχόλια:

Fotini Kouzoumi είπε...

Αχουυυ τι μικρό και αφράτο χεράκι... Ευχαριστώ πολύ την κορούλα σου που με επέλεξε και εσένα φυσικά Μαρία μου!!!! Χάρηκα πάρα πολύ!!! Καλό Σ/κ!!!! Φιλάκια!!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

μπράβο Μαράκι μου και του χρόνου όνειρο " το τσουρεκάκι σου "

EvaG είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι.!!!!! Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα με τίποτα.!!!! Μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη.!!!!!! Σε ευχαριστώ και πάλι.Φιλιά.!!!!!!!

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

χρόνια πολλά και καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και αγάπη. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.Σ' ευχαριστώ για το δωράκι . Ήταν μια έκπληξη για μένα.