Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Βάπτιση της Ζωής !!!

Καλημέρα σε όλους !!! Λοιπόν σήμερα θα δείτε τον λόγο που έλειψα τόσο καιρό από κοντά σας και έκανα ελάχιστες αναρτήσεις τους τελευταίους δύο μήνες. Ο λόγος ήταν η βάπτιση της Ζωής, της κόρης ενός φιλικού ζευγαριού οι οποίοι και μου ζήτησαν να αναλάβω εξ ολοκλήρου την βάπτισή της. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι...τράβηξα (όχι ότι δεν το ήθελα κιόλας χιχιχι!!) για να φτιάξω 150 μπομπονιέρες και διάφορά πράγματα για τον στολισμό του κέντρου όπου η οικογένεια παρέθεσε γεύμα μετά το μυστήριο. Ευτυχώς που είχα βοήθεια του συζύγου μου με την κόρη μου αλλιώς θα'χαμε πρόβλημα !!!! Το θέμα που επέλεξε η μαμά ήταν λουλούδι σε χρώματα φούξια- λευκό και μου ζήτησε να τις φτιάξω μπομπονιέρες door hanger !!!! Εφτιαξα λοιπόν 75 λευκές και 75 φούξια μπομπονιέρες πινακίδες πόρτας με διαφορετικά μηνύματα στην κάθε μία (μπρος-πίσω) όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες (δεν είμαι και η καλύτερη φωτογράφος, όταν θα έρθουν οι επίσημες φωτό από τον φωτογράφο που κάλυψε το μυστήριο θα ξαναβάλω). Γενικά ο στολισμός στο κέντρο και στο τραπέζι ευχών ήταν λιτός, αφού έτσι ήθελαν οι γονείς της Ζωής. Βάλαμε σουπλά στο θέμα μας, και στο κέντρο κάθε τραπεζιού επιλέξαμε να φτιάξουμε την αρίθμηση ως διακοσμητικό. Στο τραπέζι ευχών έφτιαξα το βιβλίο όπου όλοι οι καλεσμένοι άφησαν τις ευχούλες στη νεοφώτιστη και έφτιαξα καδράκια με κουμπάκια και το όνομα της μικρής. Βάλαμε κάποια πομ πομ από τούλι στον χώρο, κεράσαμε παραδοσιακές δίπλες από την Καλαμάτα (καταγωγή της μαμάς) και στους μικρούς φίλους δώσαμε χωνάκια με ζαχαρωτά, καραμέλες και φούσκες.  Ευγενία και Χρήστο να σας ζήσει το κοριτσάκι σας να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη στη...Ζωή της !!!

Οι μπομπονιέρες...


το τραπέζι ευχών...

η αρίθμηση...


το παιδικό χωνάκι


μια άποψη των τραπεζιών...

 

9 σχόλια:

SPYRIDOULA είπε...

Πολύ όμορφα όλα όσα ετοίμασες για τη βάφτιση!Γειά στα χέρια σου!Φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο!

Mcubed-creations είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα μου να'σαι καλά!!! Θα περάσω σύντομα από τοσπιτάκι σου, απλά ψάχνω ακόμη τους ρυθμούς μου!!! Φιλιά

marileni είπε...

Όμορφα όλα και αυτής της βάφτισης ,αλλά και οι παλαιότερες δημιουργίες σου!!!!!

Stella's Κουζινομπερδέματα είπε...

Πολύ όμορφα όλα!!!
Μπράβο σου!!

Hara είπε...

Καλώς σε βρήκα! Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

fotolabida maria είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!

Mcubed-creations είπε...

Marileni, Στέλλα, Hara, Fotolabida να΄στε όλες καλά και ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Φιλιά

eugenia είπε...

Τι να πώ και γω τώρα που είμαι η μαμά της Ζωής!Όλα ήταν πραγματικά υπέροχα και ο κόσμος έφυγε πολύ ευχαριστημένος από το τραπέζι!Οι περισσότεροι ξετρελάθηκαν με τις μπομπονιέρες λέγοντας οτι ήταν από τις ωραιότερες που έχουν πάρει ποτέ σε βάπτιση και εννοειται ότι κρεμάστηκαν σε κάποια πόρτα!!!Πραγματικά δεν άκουσα κανένα αρνητικό σχόλιο!Μαράκι θέλω να σου πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας οργάνωσες μια υπέροχη βάπτιση για τη Ζωή και την τέλεια συνεργασία και σου εύχομαι να συνεχίσεις να κάνεις τους γονείς ευτυχισμένους (και παιδιά) με τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!!!

Mcubed-creations είπε...

Ευγενία μου χαίρομαι πάααααρα πολύ που όλα πήγαν καλά και με συγκινείς με τα όμορφα λόγια σου. Να είναι καλά το κοριτσάκι σας και να βρίσκουμε αφορμές στο μέλλον να διοργανώνουμε και άλλες όμορφες γιορτές!!!