Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μπομπονιέρες... κουπ πατ !!!


Όταν το περασμένο καλοκαίρι έψαχνα να βρω τι μπομπονιέρες να φτιάξω για την βάφτιση της κόρης μου, το θέμα της οποίας ήταν πατουσάκια βρήκα κάτι καταπληκτικά κουπ πατ στην Αμερική τα οποία και αποφάσισα να τα κάνω μπομπονιέρα. Τα έβαλα σε ένα κουτί, παρέα με μια δική μου συνταγή για μπισκότα την οποία τύπωσα σε ρυζόχαρτο, τα κουφετάκια και έφτιαξα μια μπομπονιέρα η οποία εντυπωσίασε τους καλεσμένους μας. Από τότε τα...κουπ πατ μου έχουν μεγάλη ζήτηση. Η νέα μπομπονιέρα που έφτιαξα είναι με ένα κουπ πατ σε σχήμα πεταλούδας για μια βάφτιση μιας μικρής πριγκίπισσας. Το έβαλα σε ένα υφασμάτινο πουγκάκι  μαζί με τα κουφέτα,  το έδεσα σε σχήμα καραμέλας και να΄σου μια όμορφη, απλή και πρωτότυπη μπομπονιέρα. Σε κάποια άλλη ανάρτηση θα σας δείξω όλα όσα είχα κάνει με τα χεράκια μου για την βάφτιση της κουκλίτσας μου !





Η μπομπονιέρα πατουσάκια...


...και η μπομπονιέρα πεταλούδα !!!
...το κουπ πατ πεταλούδα !!!



4 σχόλια:

Ανεράιδα είπε...

Υπέροχη ιδέα! Και πολύ χρήσιμη....Μ' αυτά φτιάχνουμε τα μπισκότα, τις κατασκευές μας, από πηλό ας πούμε ή από ζύμη, αλλά είναι και μία ωραία ασχολία για τα παιδιά να σχεδιάσουν κάτι και να το κόψουν με το ψαλίδι.....Μπράβο, ενθουσιάστηκα!

Καλή Ανάσταση, εύχομαι, με υγεία, όμορφη ατμόσφαιρα και υπέροχη διάθεση!!!!

Mcubed-creations είπε...

Σε ευχαριστω Ανεραϊδα μου !!! Καλή Ανάσταση !!!

Eleni είπε...

Καλησπέρα σας. Πολύ ωραία η ιδέα σας και πολύ χρήσιμη. Θα μπορούσατε να μου πείτε που μπορώ να βρω το κουπ πατ πεταλούδα. Αυτό το συγκεκριμένο ροζ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές δημιουργίες

Mcubed-creations είπε...

Καλησπέρα το συγκεκριμένο το έφερα το 2012 απο την Αμερική!!!Ευχαριστω