Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ώρα για παιχνίδι με...βραβείο !!!

Μπορεί να έχω γίνει μέλος των bloggers μόλις 20 μέρες όμως η υποδοχή που είχα από "παλιούς"  ήταν απίστευτη. Ιδιαίτερα η Ρένα http://diaheiros.blogspot.com/ με υποδέχθηκε πολύ θερμά και μάλιστα μέσω του...σπιτιού της έχω γνωρίσει νέες φίλες και φίλους. Και είναι αυτή που μου έδωσε και το πρώτο μου βραβείο !!!



Η Ρένα με προσκάλεσε να λάβω μέρος σε ένα παιχνίδι.Θέλει να της πω τα τρία πράγματα που αγαπώ περισσότερο. Λοιπόν τα τρία πράγματα που αγαπώ είναι η οικογένεια μου, οι κάθε είδους δημιουργίες μου (σ.σ. από diaper cakes μέχρι...καριόκες) και το πρωϊνό καφεδάκι βλέποντας την ανατολή... Εντάξει υπάρχουν και άλλα πράγματα που αγαπώ πάρα πολύ όμως θα χρειαζόμουν δέκα σελίδες για να τα γράψω. Γι' αυτό ας αρκεστούμε σε αυτα...

Τα συρτάρια της Ρένας

Η Ρένα έχει κάνει μια πρόσκληση-πρόκληση . Θέλει να μαζέψει 100 συρτάρια στα οποία θα υπάρχει μέσα μια τρισδιάστατη παράσταση με όποιο θέμα θέλει ο κάθε συμμετέχοντας. Η Ρένα θέλει να κάνει μια έκθεση με όλα τα συρτάρια για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Θα προσπαθήσω και εγώ- όταν βρω ένα συρτάρι- να λάβω μέρος. Προς το παρόν  δείτε τι έχουν φτιάξει κάποιες φίλες μας.

1 σχόλιο:

Rena Christodoulou είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!
ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!